Yndlings blogge

If I was a rich girl..

Åh ja, Jeg tror alle piger kender følelsen. Man ser et smykke, det er noget nær verdens flotteste og så ser du prisen.. En mangecifret pris, som du aaaldriiig nogensinde får råd til at betale! Men men men, smykket kan ikke komme ud af dit helt stop fyldte hoved.. Det er bare SÅ irriterende! Men i dag, på en mørk og kold lørdag, hvor jeg stadig ligger syg derhjemme, så har jeg tilladt  mig at drømme om flotte smykker som jeg aldrig nogensinde får råd til, men som jeg alligevel godt kunne tænke mig! Nogen gange er det bare godt at drømme lidt ;-)

Carre Collage

 

1. Guld/lilla ring 2. Sølv ring 3. Guld øreringe med farvede sten 4. Guld/sorte øreringe      5. Guld/blomsterring 6. Guld hængeøreringe 7. Hjertering 8. Turkis øreringe

Faktisk ligger nogle af øreringene til en okay pris, men ringene er godt nok pricy! Hvis min kæreste en dag synes at vi skal forloves, så ville jeg da ikke blive sur over, at modtage så smuk en ring! ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yndlings blogge