Mine yndlings serier

Sick of being sick

In needpic

Åh altså, så ramte det mig, efter SÅ lang tid hvor jeg har gået fri. Jeg har kun haft to dage det sidste år, hvor jeg lige var en smule skidtmas op til jeg skulle på sommerferie. Den klarede jeg dog med masser af vitaminer og næsespray og så var det sådan set ovre!

Nu er det så sket. Jeg har fået influenza. En slem én. Faktisk tror jeg, at det er den frygtede mandeinfluenza der har ramt mig! I nat gik jeg rundt i to timer, fordi jeg havde så ondt i min krop, at jeg ikke kunne ligge ned. Jeg drak the med rom i, jeg spiste riskager, pussede næse, havde ondt af mig selv. Da jeg langt om længe faldt i søvn igen, vågnede jeg selvfølgelig efter et par timer og havde det endnu værre end da jeg lagde mig til at sove. Min næse er stoppet, jeg hoster konstant, jeg er tør omkring næsen, på læberne, jeg er træt, udkørt, mine ører gør ondt og min ryg og resten af min krop værker hele tiden.

Men udover det har jeg det godt! Selvfølgelig bliver jeg rigtig skidt tilpas, lige dagen før jeg skal på arbejde, det er jo klart! Heldigvis har jeg benyttet mig af et par redninger. Jeg har stort set altid alt hvad jeg skulle få brug for i tilfælde af sygdom!

På billedet ser I, min lille pilleæske med panodiler til at slå feber ned med, lommeletter, vaseline, næsespray, tigerbalsam til at smøre under næsen, halsbolsjer og ikke mindst – verdens dejligste nakke massage apperat, der både masserer og giver varme. Den er SÅ god! Nu håber jeg bare at jeg meget snart bliver frisk igen! Kryds fingre!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine yndlings serier